Can Yoldaşım Son Bölüm 298. Bölüm 24 Mayıs Salı İzle

Sandiya ile Santos din görevlisini ikna edeceği sırada rakip tatlıcı Dipen oraya gelir. Sandiya ve Santos Dipen’i orada görünce şok olurlar. Dipen Suraj’ın artık tatlı yapamadığını, kendisi ise tatlının en saf halini yapacağını, işçilerine bile tatlı yapmalarına müsaade etmeden, bu görevi bizzat kendisi üstlenmek ister. Din görevlisi Rathi ailesinden tatlı yapacak kişiyi sorar. Sandiya ve Santos cevapsız kalır. Chavi de Dipen’in yanında yer alır.

Din görevlisi Rathi ailesinden tatlı yapacak kişi olmadığı için görevi Dipen’e vermek ister. Sandiya ve Santos tapınaktan çıkar. Sandiya bu olayın burada bitmesine izin vermeyeceğini, din görevlisinden onay olmak için bir yolu olması gerektiğini düşünür. Bu sırada tapınağın önünden resim yapan ressamı fark eder. Ressam resimde insanın bir kısmı erkek, diğer kısmı kadın olarak çizmiştir. Bu resimde bakan Sandiya’nın aklına bir fikir gelir.

Sandiya Dipen’in evrakına mühür vurulacağı sırada onları durudur. Din görevlisine kendisini Suraj’ın eşi olarak tanıtır. Suraj’ın yapamadığı tatlıları bizzat kendisi yapacağını söyler. Dipen onun polis olduğunu söylese de Sandiya elinden gelenin en iyisini yapacağını söyler. Din görevlisi Sandiya’nın gözündeki ışığı gördüğünü, 15 gün sonunda Dipen ile Sandiya en iyi tatlıyı yapıp, festival öncesinde kendilerine sunmalarını ister.

Santos ile Sandiya eve gelirler. Arun kızı Chavi’nin rakip tatlıcıyı desteklediğini duyunca buna inanamaz. Çok geçmeden eve Chavi gelir. Rathi evinden ömür boyu ayrıldığını söyler. Eline çantasını alır. Sandiya Chavi’yi durudur. Ondan istediğini yapmakta özgür olduğunu, lakin Rathi evinin kızı olarak evde kalması gerektiğini söyler. Chavi odasına giderken, Santos ona neden bu kararı aldığını sorar.

“Ben ben değilim! Suraj gibi düşünüp, o olsaydı nasıl karar verirdi? Ben de ona göre karar verdim. Suraj Chavi’nin gitmesini istemezdi!”


Can Yoldaşım 298 Bölüm 24 Mayıs Salı CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Ertesi gün Sandiya Santos’u da alıp Emniyet Müdürlüğü binasına gider.

Emniyet Müdürü Sandiya’yı ayakta karşılar. Yaşadığı sıkıntıların farkında olduğu için rahat çalışma saatleri ayarladığını söyler.

Can Yoldaşım 298. Bölüm 24 Mayıs Salı Tek Parça İzlemek için tıkla

“Müdürüm mesleğimi bırakıyorum. Görevimden istifa ediyorum!”


Emniyet Müdürü Sandiya’nın sözlerini duyunca aklı başına olup olmadığını sorar. Sandiya aklının başında olduğunu söylerken, Emniyet Müdürü ailesi bu konuda baskı yapıp yapmadığını merak eder. Sandiya ailesi işi konusunda her zaman kendisini desteklediğini, şimdi görevini bırakması çok farklı sebepleri barındırdığını söyler. Sandiya elleri titreyerek şapkasını çıkarır.

Sandiya şapkasını, silahını ve kimliğini teslim eder. Emniyet Müdürü uzun bir izin vermek ister. Lakin Sandiya mevcut makamın boşluk kaldırmayacağını, Puşkar’ın güvenliğini riske atamayacağını söyler. Sandiya üzülerek oradan ayrılır.

Suraj ve Ved evde Sandiya’nın resimlerine bakar. Ved annesinin üniformalı resmini görünce onun okul yıllarını merak eder. Suraj da polis okulunda Sandiya’nın ilk zamanlar başarısızlıkla başladığını, zamanla okul birinciliğine yükseldiğini anlatır.

Emily ile Minakşi konuşur. Minakşi Emily’in ayağında ki halhalı görünce onu kimin taktığını sorar. Emily de Rityu’ya gelen damat adayının taktığını, lakin onun dokunuşundan çok irkildiğini, amacının kötü olduğundan çok korktuğunu söyler. Minakşi Purvi meselesinden dolayı kimseye güvenemedikleri için bunu düşündüğünü, olaya takılmamasını ister.

Sandiya ile Santos Emniyet Müdürlüğü binasından çıkarlar. Yolda Santos Sandiya’yı Mahatma Gandhi’nin heykelinin yanına getirir. Sandiya’nın canı her sıkıldığında Suraj’ın onu oraya getirdiğini, buradan aldığı güçle ayakta durduğunu söyler. Sandiya heykelin yanına geldiğinde, babası ile konuştuğu anılarını hatırlayıp ağlar.

24 Mayıs Salı Can Yoldaşım Bölüm Özeti
Sandiya heykelin yanına gider. Babası ile konuştuklarını, Suraj’a ilk defa polis olmak istediğini tek tek hatırlar. Tam da bu sırada Suraj arar. Suraj Ved’e rüyaları ve hayalleri anlattığını, en iyi örnek olarak annesinin polis olma sürecinden bahsettiğini söyler. Sandiya polislikten istifa ettiğini söyleyemez. Suraj en kısa sürede Ved’i de heykelin yanına götürmesini ister. Sandiya göreceğini söyler.

Sandiya ile Santos eve doğru giderler. Sandiya kaynanasından söz ister. Polislik mesleğinden ayrıldığını kimsenin bilmemesini ister. Santos da ona hak verir.

Santos ile Sandiya eve gelir. Minakşi onları hemen sorguya çekmek ister. Onlara nerede olduklarını sorar. Santos tapınağa gittikleri konusunda yalan söyler.

Sandiya Suraj’ı yanına çıkar. Suraj onun moralinin bozuk olduğunu görünce ne olduğunu sorsa da Sandiya hiçbir şey diyerek durumu geçiştirir.

Santos ile Sandiya vakit kaybetmeden tatlıcı dükkanında tatlı eğitimine başlar. Suraj Sandiya’yı odada göremeyince onu telefonla arar. Suraj ona nereye gittiğini sorar. Sandiya yakınlarda olduğunu söyleyince, Suraj yanına çağırır. Santos eğitime sonra da devam edeceklerini, Suraj’ın yanına gitmesini ister.

“Sandiya kıyafetinde neden yıldızların eksik?”

Sandiya ne cevap vereceğini bilemez. Kem küm ederken, Santos gelir. Tatlı yaparken Sandiya’dan yardım istediğini, ondan dolayı işe geç kaldığını söyler. Sandiya kıyafetlerini giyinip alt kata gelir.

Santos Sandiya’yı dalıp Maasa’nın evine getirir. Gizli eğitimi burada devam ettireceklerini söyler. Maasa da tatlı konusunda tüm bildiklerini öğreteceğini açıklar.

Bakmadan Geçme