Yalnız Kurt dizisi final yapacak mı? Yoksa ikinci sezonu olacak mı?

Yalnız Kurt dizisi final yapacak mı? Yoksa ikinci sezonu olacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz cuma gününde 17.bölümü ile ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 18.bölümü ile 27 Mayıs Cuma saat 20:00'den itibaren yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisinin yakın zamanda sezon finali yapıp yapmayacağı veya final kararı alıp almayacağı reytinglerdeki gidişatı ile belli olacak. 

Son olarak 20 Mayıs'ta yayınlanan bölümüyle reytinglerde 7.sırada yer alan Yalnız Kurt dizisi internette de çok fazla takip ediliyor. Youtube'da yayınlanan 17.bölümü 1 milyondan fazla izleme alan Yalnız Kurt'un takipçileri yeni sezon için dizinin devam etmesini isterken yapımcıdan henüz bir karar açıklaması gelmiş değil.

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Hakim’in intihar ettiği anda olay yerinde olan Altay’ın bunu 5 numara ve diğer adamlara açıklaması gerekmektedir. Yaşananları açıklamak için Halit’in evine giden Altay geçmişte hayatının değişmesine sebep olan adamlardan biriyle karşılaşır.

Paralarını bir anda kaybeden Nizam yeniden daha fazla para bulmak zorundadır ve içinde bulunduğu yapılanmadan bağımsız olarak Kuzey Irak’a gider. Nizam’ın Kuzey Irak’a gittiğini haber alan Viking ise yetim kurtlarını yanına alarak Nizam’ın peşine düşer. Kendisine Ahmet’i öldürme görevi tevdi edilen Doğan ise oldukça sinirli ve gergindir. Bu suikastı yapmak için kendisine haklı sebepler aramaktadır.

Sare ise bir infaz emri aldığından emin olduğu Doğan’ın kimin peşinde olduğunu öğrenmek için elinden geleni yapar. Altay, Halit’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirir ama asıl sürprizle kendisi karşılaşır.

Halit, Altay’dan öyle bir şey ister ki karşılığında onun varisi olmasını teklif eder. Bu yeni gelişme karşısında Altay’ın kumandana her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Kendisinden para isteyen Nizam’dan kurtulmaya çalışan Dara, bir oyun kurmuştur.

Dara oyununu kurarken Nizam onun peşindedir ama avcılar av olmuştur, Nizam’ın peşinde de Viking vardır. Kuzey Irak hareketli bir operasyona gebedir.

Bakmadan Geçme