Can Yoldaşım Son Bölüm 297. Bölüm 23 Mayıs Pazartesi Tek Parça İzle

Can Yoldaşım Son Bölüm 297. Bölüm 23 Mayıs Pazartesi Tek Parça İzle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sandiya Suraj’ın içeceği ilaçları ayarlarken içeri Chavi gelir. Chavi bir hafta boyunca elde ettiği kazancı getirdiğini söyler. Sandiya parayı görünce şükreder ve Suraj’a gösterir.

Suraj her zaman olduğu gibi kazancı Santos’a vermesini, bu sayede her şeyin yolunda olduğunu onun da görmesini ister. Chavi parayı alıp gider. Suraj Ved’i çağırır. Ved annesinin üniformasını getirir. Sandya’nın canı sıkılır. Suraj Om’un kendisine bakıcı göndereceğini, hiç kimse kendisi için işinden kalmasını istemediğini söyler.

Sandiya yok dese de Ved ile Santos baskı yapar. Sandiya üniformasını giyer. Suraj ile vedalaşıp Rathi evinden dışarı çıkar. Chavi’nin tatlı yaptığını görünce aynı yer de Suraj’ın tatlı yaparken hayal eder. Sandiya Chavi’nin yanına gider. Aileye destek olduğu için ona teşekkür eder. Bu sırada dışarıda rakip firma elemanı Sandiya’yı görünce hemen uzaklaşır.

Gizemli adam Suraj’ın artık çalışmadığını, yerine kardeşinin işleri devraldığını, onun karşısında dükkan açarak işleri idare edemeyeceğini, Chavi’nin de çok müşterisi olduğunu söyler. Adam Rathi tatlı dükkanını bitireceğini, Chavi Suraj gibi tatlı yapamadığını söyler.

Maasa Suraj için dualı tatlı göndermesini ister. Emily sabah hallettiğini söyler. Om gelir. Ritu için kısmet çıktığını söyler. Ritu görücülerden sıkıldığını, hiçbiri ile evlilik yoluna giremediğini söyler. Om bu defa olacağı yönünde Ritu’ya garanti verir.

Can Yoldaşım 297 Bölüm 23 Mayıs Pazartesi CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLA


Sandiya iş yerine gider. Yeni bakıcının işe başladığını duyuna telefonla Sura’ı arar. Nasıl olduğunu sorar. Akabinde ona şiir okumak ister. Suraj Santos’un yanında olduğunu söylemek istese de Sandiya konuşmaya devam eder. Sonunda Santos orada olduğu belli edince, Sandiya utanır ve telefonu kapatır.

Emily büyük bir sipariş alır. Onu hazırlamak isterken tüpün bittiğini fark eder. Emily işi yetiştirmek için Rathi evindeki tüpü alıp, işe koyulur. Bu sırada Vikram evde yemek ister. Lakin Minakşi tüpün olmadığını sorandan fark eder. Vikram Minakşi’ye kızar.

Vikram Ved’i okuldan almaya gider. Dışarıda ki diğer işleri de halletmeye çalışır. Santos ve Arun tüpün bittiğini, eve tüp almasını ister. Vikram bir anda birden çok işi nasıl yapacağını düşünür. Anuca Suraj’ın motosikleti ile tüp almak ister. Motosiklete biner. Yolda polis çevirir. Ondan evrakları istese de Anuca evrakları olmadığını söyler. Polis Anuca’yı motosikletten indirir. Anuca adama derdini anlatırken, yanlışlıkla polise vurur. Bunun üzerine polise mukavemetten gözaltına alınır. Anuca karakolda Vikram’ı arayıp yardım ister. Vikram Ved’i almaya giderken, Anuca’yı kurtarmak için karakola gider.

Can Yoldaşım 297. Bölüm 23 Mayıs Pazartesi Tek Parça İzlemek için tıkla

Anuca ile Vikram eve gelir. Bu sırada Ved’in öğretmeni Vedi’i eve getirir. Bir daha Ved’i orada bekletmemelerini ister. Minakşi tüm bu olayların bir tek sorumlusu olduğunu, tüpü alan Chavi olduğunu söyler. Vikram bu kadar stresi kaldıramaz ve sinirine yenik düşer. O sinirle tatlıcı dükkanına gider. Herkesin içinde Chavi’yi tokatlar.

Vikram Chavi’yi tokatlar. Hemen arkasından Sandiya gelir. Vikram’a ne yaptığını sorar. Suraj da bu sırada dışarında Vikram ile Chavi’nin tartışmalarını duyar. Yerinden kalkamadığı için sadece ağlar.

Sandiya Chavi’ye moral verir. Arun ise Suraj’ın çocukluktan beri yaptığı işleri Vikram’ın 10 gün yapamadığını, Suraj olmanın kolay olmadığını söyler. Herkes oradan ayrılırken, o bölgede tek tatlıcı olmak isteyen adam, henüz aileyi karıştıracak bir şey yapmadan, aile birbirine girdiğini görünce sevinir.

Chavi, Vikram’ın kendisine attığı tokadı düşünürken içeri bir adam girer. Adam ona şöyle der.

“Sen büyük modacısın, ne işin var burada tatlıcılık yapıyorsun? Bu fedakarlığın karşısında ailenden ne aldın? Koca bir tokat! Sana bir teklifim var. Yakınlarda ben de tatlı dükkânı açtım. Daha önce borç olarak aldığın 10 Lakh’ı sahipleri yakından istemeden o parayı sana verebilirim. Sen bu işi bırak!”

Chavi bu mesele aile meselesi diyerek adamı gönderse de adamın söylediği her şey doğrudur. Chavi aldığı boru nasıl ödeyeceğini kara kara düşünmeye başlar.

Chavi borcunu ödemek için Suraj’dan borç almayı düşünür. Bunun içinde ailedeki kırgınlığı bir kenara bırakmak ister. Chavi ve Vikram birbirlerinden özür dilediler. Sandiya Vikram ile Chavi’nin barıştığını Suraj’a gösterir. Chavi de abisinin gerçekten affettiğini görebilmek için tatlıcı dükkânına gelmesini ister. Suraj akşam geleceğine dair söz verir. Chavi de akşam rahat rahat abisi ile borç meselesini konuşmayı düşünür.

23 Mayıs Pazartesi Can Yoldaşım Bölüm Özeti
Chavi akşam Suraj gelmeden kötü tatlıları kutulara koyar. Suraj ve Sandiya dükkâna gelir. Suraj dükkanının uzun bir aradan soran ilk defa gördüğü için çok mutludur. Sandiya Suraj’a kendi elleri ile jelebi yapacağını söyler. Sandiya jelebi yapmaya gider. Lakin iyi yapamaz. Suraj onun elinden kötü de olsa yiyeceğini söyler.

Chavi tam sırası diyerek konuya giriş yapar. Dubai de ki iş meselesi hakkında konuşmak isterken, oraya Santos gelir. Doktorun eve geldiğini, uzun zamandır bekledikleri doktor olduğunu söyler. Sandiya Chavi’den özür dileyip hemen eve gider. Chavi borç meselesini abisine söyleyemediği için üzülür. Zira alacaklılar her an kapıya dayanacağından endişe eder.

Suraj ve Sandiya odalarındayken bir adam Chavi’ye sattığı tatlıların bozuk olduğunu söyler. Chavi adama kızar ve tatlıyı dolapta saklamadığı için bozulmuş olabileceğini, bu onun sorumluluğunda olduğunu söyler. Çok geçmeden başka bir adam tatlıların içinden böcek çıktığını söyler. Rathi ailesi oraya gelir. Suraj da tekerlekli Sandalye ile dükkâna gelir. Suraj adamlara dükkanında en iyi malzeme kullanıldığını söyler. Adamlar ellerindeki tatlıları gösterir. Suraj Sandiya’dan başka bir tatlı vermesini iter. Sandiya üstü kapalı tatlıları açınca şok olur. Zira kararmış ve böceklenmiş tatlılar ortaya çıkar.

Suraj herkesin içinde adamlara rezil olur. Adamlar dükkânı yağmalar. Suraj’a bir ton laf söyleyip giderler. Suraj yediği hakaretleri kendisine yediremez. Elinden de bir şey gelmediği için çaresizce ağlar.

Bakmadan Geçme