Kasaba Doktoru 7. Bölüm 20 Mayıs Tek parça

Kasaba Doktoru 7. Bölüm 20 Mayıs Tek parça
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük stres altında devam eden ameliyatta tecavüzcü olduğu anlaşılan hasta felç kalınca akıllarda Hakan'ın yanlış bir operasyon yaptığına dair soru işaretleri oluşur.

Berk, Yalçın’a ameliyat ile ilgili bir detayı anlatınca Yalçın’ın eline büyük bir koz geçer.

Kasaba Doktoru 7. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Yalçın, Leyla’yı ve Hakan’ı soruşturmak için Uluçınar’a müfettiş gönderir.

Ömer, Leyla’yı kurtarmak için bir hamle yapar; ama bu Hakan’ın tüm planlarını alt üst eder. Hakan meslekten el çektirilir.

Leyla psikolojik teste dayanamaz ve istifasını vermek zorunda kalır

Kasaba Doktoru 7. Bölüm 20 Mayıs Tek parça İzlemek için tıkla

‘Kasaba Doktoru’ 6. Bölüm Özeti:

Yalçın’ın Erol’un ameliyatını bahane ederek Uluçınar’a ekip göndermesi başta Mine olmak üzere herkesin huzurunu kaçırır. Kaçınılmaz bir savaşın içine çekildiğini fark eden Hakan, oyunu kuralına göre oynamaya karar verir.
Ömer annesiyle ilgili aldığı haberi Leyla ile paylaşınca aralarındaki buzlar erimeye başlar.

Hastanede kendisine muhbir bulan Bülent ise ekibini genişletme ve Hakan’ı yalnızlaştırma planını uygulamaktadır. Bülent’in ekibinden Bahar Hemşire, Leyla’nın travmasının üzerine gider. Berk ise babasını kurtardığı için kendisine minnettar olan Sevil’i Leyla hakkında bilgi almak için kullanır.

Mine, Hakan’ı korumak için kendisiyle görüşmek isteyen Yalçın’la gizlice buluşur; ancak bir düşman tarafından izlendiğinin farkında değildir. Yalçın başta Leyla olmak üzere herkesi kendi tarafına çekebilmek için koz toplamaktadır. Tüm bunlar olurken bütün gün hastanede gezen şüpheli bir şahıs herkesin hayatını tehlikeye atacaktır.


Kasaba Doktoru 7. Bölüm 2. Fragman

Kasaba Doktoru 7. Bölüm 1. Fragman

Bakmadan Geçme