DOLAR

32.36

EURO

34.96

ALTIN

2324.725

BIST 100

9055.66

Muhabir

Acun Ilıcalı Hull City'ye Süper Lig'den Adam! Transfer Ediyor

Eklenme: 20.05.2022 10:13

Acun Ilıcalı Hull City'ye Süper Lig'den Adam! Transfer Ediyor

Acun Ilıcalı Hull City'yi satın aldıktan sonra Türkiye'de en çok takip edilen yabancı takımlar arasına katılan Hull City'de tanıdık isimler yer alacak. Süper Lig'de görev yapmış isimleri transfer için çalışmalara başlayan Acun Ilıcalı ve ekibi Hatayspor forması giyen Adama Traore ile görüşmeler yaptı. Anlaşma aşamasına gelen transferi Acun Ilıcalı duyurdu.

İngiltere Championship takımının patronu Acun Ilıcalı, İngiltere'de basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği toplantıda takımın gelecek sezonki çalışmalarına yönelik soruları değerlendiren Acun Ilıcalı Süper Lig'den transfer gerçekleştireceğini duyurdu.

Ayrıca Hull City'de görev yapan teknik adam Andy Dawson'ın da Shota'nın ekibine dahil ediliğini duyurdu.

Görevlendirmenin ardından açıklamalarda bulunan Dawson, "Kesinlikle çok mutluyum. Bu benim için gerçek bir onur. 2.5 yıl önce geri dönüp U23 Takımı'nda antrenörlük yapmak benim için bir onurdu. Harika bir zaman geçirdim ve harika fırsatlara sahip oldum. Umarım genç oyuncuların A takımdaki gelişimlerine yardımcı olabilirim. Bu kulübe yardım etmek ve gelecek yılki hedeflere ulaşmada pay sahibi olmak benim için büyük bir fırsat." diye konuştu.

10 YAŞ ALTINA ÜCRETSİZ!

Acun Ilıcalı takımın gelecek sezonki maçlarını 10 yaş ve altı çocukların bir ebeveynle birlikte ücretsiz olarak stadyumdan izleyebilmesi için karar aldıklarını da söyledi.

Ilıcalı, toplantıda Transfer hakkında da konuştu. Türkiye'den transfer yapacaklarını belirten Ilıcalı, Hatayspor forması giyen Adama Traore ile anlaşma aşamasında olduklarını belirterek "Neredeyse bitti" ifadesini kullandı.