Cem Belevi İrem Derici Arasında Savaş Kızışıyor! Şarkılı Mesaj

Cem Belevi, sahnede seslendirdiği ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısı ile de kendisi hakkında ‘çeyrek popçu’ ifadelerini kullanan ve ortalığın iyice gerilmesine sebep olan İrem Derici’ye mesaj gönderdi.

Belevi şarkı öncesinde yaptığı kısa konuşmada şunları söyled: “Biraz içimize attıklarımıza da söyleyelim. Yaramızda sakladıklarımıza söyleyelim. Yaramızda kalsın diyelim mesela” dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

İrem Derici, kendisini aldatan Cem Belevi’ye bir şans daha tanımıştı. Ancak Cem Belevi’nin İrem Derici’yi model Nergis Nesrullayeva ile bir kez daha aldattığı ortaya çıkmıştı. Küplere binen İrem Derici, sosyal medyada Cem Belevi’ye hitaben “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler” diye yazdı.

Derici’ye cevap veren Belevi ise “Yürütemedik, olmadı. Adam gibi de seven bir adamım. Asla aldatma cümlelerini kabul etmiyorum. Onu hâlâ çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Canı sağ olsun istediğini söyleyebilir. İçi rahat olsun benim de içim çok rahat” dedi.

İREM'İ ŞUTLARIM!

Belevi’nin bu açıklamalarından sonra İrem Derici çılgına döndü. Instagram hesabından paylaşım yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:


“Sıktı artık bu sahtekarlık. A’dan Z’ye her şeyi anlatayım ses kayıtlarıyla ne dersin? İlk konumuz ‘Yaz sonuna kalmaz İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım. Şimdi kötü çocuk imajı çizemem’ mi olsun? Yoksa alev attığın Influencer’lar mı? Sen seç. Ya da itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya bana fark etmez.”

Bakmadan Geçme