DOLAR

32.30

EURO

35.0

ALTIN

2278.871

BIST 100

8863.66

Muhabir

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil Evleniyor! Peki Nazım Akmandil Kimdir?

Eklenme: 19.05.2022 12:57

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil Evleniyor! Peki Nazım Akmandil Kimdir?

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette görüntülendi.

Üzerinde desenleri olan sarı renkli bir kıyafet giymeyi tercih eden Esmersoy, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sevgilisinden evlilik teklifi aldığını açıklayan Esmersoy, "Teklif geldi. Hayırlısı olsun diyeyim." ifadelerini kullandı.

NAZIM AKMANDİL KİMDİR?

30 yaşında olan Nazım Akmandil'in babası Hüseyin Akmandil, annesi Nesli Akmandil ve kız kardeşi Nur Akmandil'dir. Akmandil'in cep telefonlarına yüklenen oyunların yazılımlarını yapan isim olduğu öğrenildi.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır.

Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı. 2014 Yılında Tv8' de yayın hayatına başlayan Ver Fırınada ve 2015 Mart ayında başlayan Komedi Türkiye isimli programı ve 2017 yılında Dünya Güzellerim adlı programı sundu.

2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır. 2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştır. Popstar 2013 programında sunuculuk yaptı.

Ayrıca Evo Otomobil dergisinde ve NYC dergisinde yazıları yayınlanmakta olan Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor.

Özel hayatı
Anne ve babası boşanmıştır. Çerkes kökenlidir. Dede tarafından Mısırlı, babaanne tarafından Çerkestir. Burcu Esmersoy, 28 Şubat 2006 tarihinde Ferrari'nin Reklam Pazarlama ve Sponsorluk Müdürü Massimo Cusimano ile İtalya'da bir kilise nikâhı yaptı, evlilikleri 2 yıl sürdü. Dans etmeyi çok sevdiğini ve en sevdiği dans parçasının Dennis Ferrer'in Touched The Sky olduğunu Ayşe Arman'la yaptığı söyleşide belirtmiştir. (Kaynak: Wikipedia)