Sadece Arkadaşız Dizisi Hangi Diziden Uyarlama? Oyuncu Kadrosu Kimler?

Dizi konusunda son yıllarda gelişen dijital platformlar iddialı dizilerle takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. TV'lerin dışında da ciddi dizilerin yer aldığı dijital platformlardan bir tanesi de elbette EXXEN. Büyük yatırımların yapıldığı EXXEN'de birbirinden iddialı diziler ve ünlü oyuncular yer alıyor. Bugünlerde yeni bir dizi daha EXXEN'de yerini aldı.

SADECE ARKADAŞIZ EXXEN'DE!

2017'de TV dizisi olarak yayınlanan Love Snack dizisi 6.2 IMBD puanına sahip bir dizi. Uyarlaması olarak karşımıza çıkacak olan Sadece Arkadaşız dizisi yakında EXXEN'de yayınlanacak. Acunn.com'un duyurduğu haberde yönetmenliğini ise Emre Erdoğdu yapacağı, senaristliğini Zeynep Koçak'ın üstleneceği dizinin başrolünde ise Cemre Baysel ve Deniz Can Aktaş yer alacak.

DENİZ CAN AKTAŞ KİMDİR?

Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Doğma büyüme İstanbullu olan Deniz Can Aktaş aslen Kastamonu İnebolu’ludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan genç oyuncu, kariyerine 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile adım atmıştır.

Şimdilerde Star TV’de ikinci sezonu yayınlanan Avlu adlı dizide Alp Öztürk karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Aslan burcudur.

Deniz Can Aktaş’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Avlu (Alp) (TV Dizisi)
2017 – Nerdesin Birader (Ali) (TV Dizisi)
2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Ronaldo Burak) (TV Dizisi)
2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Seçkin) (TV Dizisi)

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçen Cemre Baysel 1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleşmiştir. Daha sonra İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat verdi. En son Baht Oyunu dizisinde Ada karakterini canlandırdı.

Bakmadan Geçme