Sabahın Sultanı Seda Sayan'da Bugün Neler Oldu? 19 Mayıs Perşembe

Sabahın Sultanı Seda Sayan 19 Mayıs Perşembe gününde izleyicisi ile buluşmaya devam etti. Günlerdir tartışmaları bitmeyen Emre ve Nurgül aşkı konuşulmaya devam ediyor. Bir yanda Emre'nin annesi bir yanda da Nurgül'ün ailesi karşı karşıya gelirken, Emre'nin annesi ile Nurgül arasında da laf atışmaları yaşanıyor. Peki Nurgül ve Emre'nin durumu ne olacak?

Nurgül'ün abisi Gökhan da tartışmalara dahil oldu. Gökhan, Emre'nin Nurgül'ü gerçekten sevmediğini ve onu oyaladığını söyledi. Nurgül'ü sana vermem diyerek Emre'ye ters konuştu. Emre'nin annesi Nazlı da Nurgül'ü istemediğini söyleyerek Emre'yi sinirlendirdi.

RECEP VE ASLI AYRILACAK MI?

4 çocuk sahibi Aslı ile 2 çocuk sahibi Recep ailelerinin istememesine rağmen aşk yaşıyorlar. Recep'in annesi ve babasının karşı çıkmasına rağmen, çocuklarını da bırakarak gittiği Aslı ile aşkı devam edecek mi? Recep annesini, babasını bile silerken karşısına bu kez çocukları çıktı. Recep Aslı'yı çocuklarının istemediğini söyledi. Peki Recep bundan sonra ne yapacak?

RECEP'İN AİLESİ ASLI'YI KAPIDAN KOVDU!

Recep ve Aslı Recep'in ailesinden özür dilemek için kapılarına kadar gitti. Ellerinde çiçekler ailesinin kapısına giden Recep'i babası Aslı ile gelirse kabul etmeyeceğini söyledi. Annesi ise Aslı'ya bizim soyadımızı kullanamazsın diyerek geri çevirdi. Babası Seda Sayan'a seslenerek onları evlendirmemesini istedi.

Bakmadan Geçme