Kara Tahta Son Bölüm 6. Bölüm Tek Parça İzle

Kara Tahta Son Bölüm 6. Bölüm Tek Parça İzle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atlas’ın karşısına çıkan beklenmedik kişi tüm suçlamaları savuşturmak adına elinden geleni yapacaktır.

Kara Tahta 6. Bölüm Canlı Yayın İzlemek için tıkla
Atlas’ın üzerine atılan suça dair deliller ise oldukça güçlüdür. Atlas, bulunduğu durumda dahi öğrencilerini ve Aylin’i ihmal etmemenin bir yolunu bulur.

Bekir ise Atlas’ın başına gelenleri fırsat bilerek öğrenci velilerini galeyana getirir.

Bekir, meslektaşlarının ve öğrencilerinin Atlas’ın arkasında güçlü bir duvar gibi durduğunu sonradan bizzat görecektir.

Münevver, Atlas ve Irmak’ın yakınlaşmasını engellemek için Bekir’in de etkisiyle fevri hareketlerine devam ederken Atlas’ın karşısına çıkan bir diğer zorluk ise öğretmenliğini riske atacak mıdır?”

Kara Tahta 6. Bölüm Tek Parça İzlemek için tıkla


Kara Tahta | 6. Bölüm 2. Fragmanı


Kara Tahta 5. bölüm özeti;

“Atlas, Irmak’a söylemesi gerekenlerle söylemek istedikleri arasında gidip gelirken telefonu çalar. Yasemin’den gelen haberle Irmak ve Atlas apar topar gitmek zorunda kalırlar. Kartal’ın atmak üzere olduğu yanlış adım tüm hayatını karartmak üzeredir. Atlas, Kartal’ı kurtarmak için elinden geleni yapmaktan çekinmez.

Irmak, Atlas’tan duyduklarıyla hayatına bambaşka bir yön vermeye karar verir. Bu karar Münevver ve Bekir’i rahatsız etse de Irmak vazgeçmez. Atlas ise kalbine daha fazla söz geçiremez ve kendisini bir kez daha Irmak’ın kapısında bulur.

Bekir yaptığı büyük planla Atlas’ı bitirmeye kararlıdır. İskender’in Bekir’e karşı elinde tuttuğu büyük delil de bu planın bir parçası olacak gibidir. Atlas, Bekir’in planıyla herkesin gözü önünde büyük bir kaosun içinde kalır. Bu kaostan nasıl kurtulacağı ise merak konusudur.“

Kara Tahta her çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Bakmadan Geçme