DOLAR

32.34

EURO

34.98

ALTIN

2322.794

BIST 100

8863.66

Muhabir

Kasaba Doktoru 7. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı

Eklenme: 17.05.2022 23:58

Kasaba Doktoru 7. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı

Ömer annesiyle ilgili aldığı haberi Leyla ile paylaşınca aralarındaki buzlar erimeye başlar. Hastanede kendisine muhbir bulan Bülent ise ekibini genişletme ve Hakan’ı yalnızlaştırma planını uygulamaktadır. Bülent’in ekibinden Bahar Hemşire, Leyla’nın travmasının üzerine gider. Berk ise babasını kurtardığı için kendisine minnettar olan Sevil’i Leyla hakkında bilgi almak için kullanır.


Mine, Hakan’ı korumak için kendisiyle görüşmek isteyen Yalçın’la gizlice buluşur; ancak bir düşman tarafından izlendiğinin farkında değildir. Yalçın başta Leyla olmak üzere herkesi kendi tarafına çekebilmek için koz toplamaktadır. Tüm bunlar olurken bütün gün hastanede gezen şüpheli bir şahıs herkesin hayatını tehlikeye atacaktır.


Zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever’in yer aldığı dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstleniyor.

Kasaba Doktoru 7. Bölüm 2. Fragman