Muhammed Salah Southampton - Liverpool Maçında Oynuyor mu?

Muhammed Salah Southampton - Liverpool Maçında Oynuyor mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs Cumartesi Wembley Stadium'da oynanan Chelsea - Liverpool FA Cup finalinde 33. dakikada Muhammed Salah sakatlanarak yerini D. Jota'ya bırakmıştı. Bugün ise Liverpool şampiyonluk için kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Peki Liverpool'un bu sezonki gol makinesi Muhammed Salah maçta oynuyacak mı? Salah'ın sakatlığı devam ediyor mu? Şampiyonlar Ligi finalinde oynayabilecek mi?

Liverpool sağlık heyeti Salah'ın durumu için net bir açıklama yapmazken, yıldız oyuncu maçın ardından gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada bu durumun finalde oynamasını etkilemeyeceğini söyledi. Ancak Muhammed Salah bugün oynanacak Southampton maçında kasık/leğen kemiği sakatlığı yüzünden maçta takımını yalnız bırakacak. 

LİVERPOOL KRİTİK VİRAJDA

Manchester City ile kıyasıya bir rekabete giren Liverpool, bu akşam rakibiyle arasındaki puan farkını 1'e düşürüp şampiyonluk yarışını devam ettirmek istiyor. Şayet Liverpool bu maçta kaybederse Manchester City Şampiyon olacak.

Muhtemel 11'ler

Southampton: McCarthy, Walker-Peteres, Bednarek, Salisu, Perraud, Redmond, Romeu, Ward-Prowse, Elyounoussi, Broja, Adams

Liverpool: Allison, A. Arnold, Gomez, Konate, Tsimikas, Henderson, Keita, Thiago, Jota , Firmino, Mane

Bakmadan Geçme