Günlük Burç Yorumu 17 Mayıs Salı Burç Astroloji Yorumu

17 Mayıs 2022 Salı, Mars Günündeyiz. Yay burcunda ilerleyen Ay güne iyimser ve idealist enerjiler verebilir. Yabancı kültürler, yüksek öğrenim, inanç ve felsefelerle ilgili kavramlar alanımıza daha fazla girebilir. Balık burcundaki Mars ve Neptün arasında devam eden kavuşum, sezgilerimizi güçlendirirken, ruhsal ve sanatsal alanlardaki etkileri artırabilir.

Çabuk etki altında kalabilir, duygusal ve dürtüsel davranma eğiliminde olabiliriz. İnançlarımızın doğrultusunda harekete geçme eğilimi fanatik tutumlara yaratabilir. Gün genelinde ruhsal ve bedensel hassasiyetimiz artabilir, psikomatik rahatsızlıklar

nüksedebilir. Akşam saatlerinde Ay, Koç burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Yaşam enerjimizin artması özel ve sosyal ilişkilere ilgimizi artırabilir. Ateş elementinin etkisi güçlenirken kendimizi daha aktif, girişken, cesur hissedebiliriz. Kişisel girişimlerimizde insiyatif alıp, öncülük edebiliriz. Güçlü motivasyon ve özgüven risk alma potansiyelimizi de artırabilir. Sabırsız ve hızlı eylemlere dikkat etmeli, sağduyulu davranmalıyız. Yaşadığımız ortamda yenilikler yapabilir, estetik ve sanatsak konularla ilgilenebiliriz.

Bakmadan Geçme