Teşkilat Dizisinde Yıldırım Diziden Ayrılıyor mu? Gürkan Uygun Teşkilat'tan Ayrılıyor mu?

Teşkilat Dizisinde Yıldırım Diziden Ayrılıyor mu? Gürkan Uygun Teşkilat'tan Ayrılıyor mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

YILDIRIM'A İNFAZ KARARI!

Yıldırım Teşkilat'ın oyununa gelir ve şirket onun hain olduğunu düşünerek kalemini kırar. Lider Yıldırım'ın infazına karar verirken adamlar Yıldırım'ın infazını gerçekleştirmek için başka bir yere götürür. 

Film bundan sonra kopacak!

Tahminimize göre, Yıldırım infazdan son anda kurtulur. Bundan sonra şirket için hain olan Yıldırım'ın ilk hedefi Serdar'ı ve Teşkilat'ı yok etmektir. Ancak Yıldırım'ın hesap etmediği gelişmeler olacaktır. Diziden ayrılacak gibi görünen Yıldırım şuan için diziden ayrılmayacak.

YILDIRIM SERDAR'IN BABASI MI?

İstihbarat başkanının bizzat takip ettiği Serdar'ın babası meselesinde Serdar'ın babasının kim olduğu araştırılmaktadır. Bir yandan Serdar babası hakkında bilgi toplamaya çalışırken bir yandan da Başkan ve İstihbarat bu işin peşindedir. Yoksa Serdar'ın babası Yıldırım mı çıkacak?!

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek.

Bakmadan Geçme