DOLAR

32.3

EURO

35.04

ALTIN

2282.08

BIST 100

8863.66

Muhabir

8 Mayıs Pazar Reyting Sonuçları Yargı Teşkilat Survivor Adı Sevgi

Eklenme: 08.05.2022 22:59

8 Mayıs Pazar Reyting Sonuçları Yargı Teşkilat Survivor Adı Sevgi

TOTAL İLK 10

Yargı

Survivor

Teşkilat

Fox Ana Haber

Yargı Özet

Yedi Bela Hüsnü

Teşkilat Özet

Adı Sevgi

Show Ana Haber

Çok Güzel Hareketler Bunlar

8 Mayıs Pazar gününde dizilerin yeni bölümleri ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta yeni bölümleri yayınlanmayan diziler tekrar izleyicisi ile buluştu.

ATV'nin Adı Sevgi dizisi 9.bölümü ile ekranlara geldi. Reytinglerde üst sıraları çok zorlayamayan Adı Sevgi'nin ilk 10'a girmesi bekleniyor.

Öbür tarafta Kanal D'nin vazgeçilmezi haline gelen Yargı bir hafta aradan sonra izleyicisi ile buluştu. 31.bölümü ile ekranlara gelen Yargı'nın ilk üçte yer alması bekleniyor.

Star TV'de pazar günü eğlenceli dakikalar yaşatan ve kahkaha tufanı ile izleyicisinin karşısına geçen Çok Güzel Hareketler 117.Bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta birbirinden eğlenceli skeçleri ile beğenilerek izlenen Çok Güzel Hareketler reytinglerde ilk 5'e girmesi tahminimiz. Zira Çok Güzel Hareketler daha çok internette izlenme başarısı da gösteriyor. Bu da reytingleri biraz internete kaydırıyor.

Gelelim TRT 1'in reyting canavarı Teşkilat'a. Bir ara reytingleri kasıp kavuran Teşkilat bazen tahtını Yargı'ya bazen de Survivor'a kaptırdı. Son zamanlarda yaşanan düşüş olsa da pazar günü Teşkilat reytinglerde ilk 3'e girecek seviyesini hala koruyor.

GEÇTİĞİMİZ HAFTAKİ SONUÇLAR NASILDI?

Geçtiğimiz hafta Teşkilat ve Yargı gibi iki iddialı dizi yeni bölümü yayınlanmamıştı. Peki reyting sıralaması nasıl olmuştu?

Total izleyici grubunda birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncülüğü Teşkilat (TKR) aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Teşkilat (TKR), üçüncü sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada Teşkilat (TKR) yer aldı.

BU HAFTA REYTİNGLERDE SIRALAMA NASIL?

8 Mayıs Pazar gününe ait reyting sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçlar açıklandıktan sonra sayfamızda paylaşılacaktır.