Meral Akşener Eninde Sonunda Başbakan Olacağını Açıkladı!

Meral Akşener Eninde Sonunda Başbakan Olacağını Açıkladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Anneler Günü programında konuştu. Önemli açıklamalarda bulunan Akşener daha öncede tekrar tekrar hatırlattığı başbakan olacağı yönündeki iddiasını yineledi.

Salondakilerin "Başbakan Meral" tezahüratları sonrasında tezahüratlara cevap veren Akşener "Birilerini kalpten götüreceksiniz arkadaşlar. Sinirlerini bozmayın insanların. Siz bunu diyorsanız, bu salonu şereflendiren her bir kardeşim ‘Başbakan Meral’ diyorsa el hak Başbakan Meral olacaktır" dedi.

Akşener konuşmasında gelecek seçimlerde cumhurbaşkanı seçimini Millet İttifakı'nın adayı olacak kişinin kazanacağını belirterek şöyle konuştu: "Bugün Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı’nın Millet İttifakı adayı olacağına inanıyorsa, bugün Türkiye her türlü zorluğa rağmen, her türlü yanlışlığa, her türlü iftiraya rağmen dimdik yürüyorsa ve yandaş kayırmalarına rağmen umutla geleceğe yürüyorsa, İYİ Parti’nin kuruluşuna, İYİ Parti’nin kadınlarına, İYİ Parti’nin gençlerine, İYİ Parti’nin yaş almışlarına borçludur" ifadesini kullandı.

Kaynak: Sol Haber

Bakmadan Geçme