Ekranlara Hangi Diziler Veda Ediyor? İşte Final Yapacak Dizilerin Listesi!

TV'de reyting yarışı devam ederken uzun süredir yayınlanan dizilerin reytinglerde irtifa kaybetmesinden dolayı ekranlara veda edeceği haberi geldi. 

Sezon sonunda ekranlara veda etmesi beklenen 6 dizi bulunuyor. Bunların en başında en eski tarihli başlangıca sahip olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yer alıyor.

Bir diğer dizi isi tarih kategorisinden Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi oluyor. Reytinglerde ilk bölümleri ile en çok izlenen dizi olmayı başaran Barbaroslar son zamanlarda tat vermemeye başlamıştı. Düşük reyting sonuçları dizinin sonunu getirdi. Buna göre Barbaroslar dizisi de bu sezon sonunda ekranlara veda edecek.

Pazartesi günü yayınlanan ve beklenen patlamayı yapamayan Üç Kuruş dizisi de yolculuğunu sezon sonunda sonlandıracak. Çukur dizisinin yerine geçmesi beklenen Üç Kuruş dizisi beklenen performansı sağlayamadı. Daha çok Çukur dizisinin kadrosundan oyuncuların yer aldığı Üç Kuruş da reytinglerde istenen seviyeye ulaşamadı.

TRT 1'in uzun süre gündemde kalan dizisi Masumlar Apartmanı da final yapacak diziler arasında bulunuyor. Son bölümleri artık eskisi gibi tat vermeyen Masumlar Apartmanı reytinglerde iyice düşüşe geçmişti. Uzun süre reyting tahtında oturan dizi artık sıralamada oldukça geriye düştü.

Fox TV'de birçok dizi ekranlara veda etti. Yasak Elma bunların dışında yoluna devam ediyor. Pazartesi günleri reytinglerde oldukça iyi konumda olan Yasak Elma izlenmeye devam ediyor. Ancak salı günleri ekranlara gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bekleneni veremedi. Başladığı günden beri konusu ile dikkat çekmesi beklenen dizide çok kısa sürece yaşanan başrol değişikliği, konuların genişletilmesi gibi manevralara diziyi kurtarmaya yetmedi. Ekranlara veda edecek dizilerden olan Evlilik Hakkında Her Şey dizi de reytinglere yenik düşen dizilerden oldu.

Kanal D'nin en çok takip edilen dizilerinden olmayı başaran Sadakatsiz dizisi de sezon sonunda izleyicisine veda edecek. 60.bölümü ile vedasını gerçekleştirecek olan Sadakatsiz'in en büyük sorunu senaryonun başa sarması oldu. İzleyiciye artık kabak tadı vermeye başlayan Sadakatsiz de vazgeçilen diziler arasında yerini aldı.

Bakmadan Geçme