Yargı Dizisi Yeni Bölüm Bugün Var mı? 1 Mayıs Pazar

Yargı Dizisi Yeni Bölüm Bugün Var mı? 1 Mayıs Pazar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son olarak 30.bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Yargı dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta yayınlanmayacak olan Yargı dizisi 8 Mayıs Pazar akşamında ekranlara gelecek.

Savcı ve Ceylin'den Boşanma Kararı!

31.Bölüm fragmanında Savcı Ilgaz'ın Ceylin ile olan evliliğin gidişatından şikayet etmesi ile Ceylin kararı verir ve boşanalım der. Son zamanlarda yaşadıkları sorunların artması ile aralarında bazı problemler ortaya çıkar. Tüm bu bahaneleri aşamayan çiftin gidişatı boşanmaya doğru gidiştir. Peki Ceylin ve Ilgaz gerçekten boşanacak mı? Yoksa aşk galip gelecek ve yeniden yollarına devam edecekler mi?

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Ceylin Ilgaz’ı şaşırtarak kendilerine yeni bir şans verir ve Ilgaz'a kararını söyler. Ancak bu yolda devam edebilmek için Ilgaz'dan iki tercihten birisini seçmesini ister. Bu seçim Ilgaz’ın tüm hayatını bir anda alt üst etmeye sebep olacaktır. Bir yanda sevdiği ve bağlandığı kadın, diğer yanda hayatı boyunca yanından ayırmadığı ailesi…

Zafer cinayetinde artık son dönemece gelinmiştir. Parçaların bir araya gelip olay gecesi yaşananların tümünü ortaya çıkarması için ihtiyaç duyulan bir tek şey vardır. Bu aydınlanma çabası için sürpriz buluşmalar ve bir araya gelişler yaşanacak ve yeni anlaşmalar yapılacaktır. Ancak hesaplamadıkları bir şey varsa o da Yekta’nın onlar için başka türlü planları yaptığıdır.

Hem gerçeği ortaya çıkarmak hem kendileri için mücadele vermek isteyen Ilgaz ve Ceylin, bu yolda beklediklerinden daha çok zorlanacak; aralarında problem olan ve görmezden gelmeye çalıştıkları bütün gerçeklerle sık sık yüz yüze gelmek zorunda kalacaklardır.

Bakmadan Geçme