DOLAR

32.31

EURO

35.12

ALTIN

2293.346

BIST 100

8863.66

Muhabir

Seversin Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Oyuncuları Kimler? İşte Detaylar.

Eklenme: 29.04.2022 08:51

Seversin Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Oyuncuları Kimler? İşte Detaylar.

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı, oyuncu kadrosunda Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin da bulunduğu Seversin çok yakında Kanal D'de başlıyor!

Kanal D’nin, yapımcılığı Kanal D İç Yapımlar tarafından gerçekleştirilen, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın birlikte kaleme aldığı, Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğindeki Seversin yakında başlıyor.  Genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesi anlatılıyor.

Yaz dizi olarak ekranlarda yayınlanmaya başlayacak olan Seversin tanıtımı çok beğenildi. Sosyal medyada birçok kişinin yorum yaptığı dizi heyecanla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi tam belli olmadı ancak Mayıs'ın son haftasında başlaması bekleniyor.

Seversin'in başrol oyuncusu Asya karakterini canlandıran İlayda Alişan kimdir?

İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Kariyerine reklam filmlerinde oynayarak başlayan İlayda Alişan 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile çıkış yapmıştır. Daha sonra Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat, Çukur dizilerinde rol almıştır.

2019-2020 yılları arasında Netflix orijinal dizisi Hakan: Muhafız'da Aylin karakterine hayat verdi. 2019'da Şampiyon'un kadrosuna katıldı. 2021 yılında Gain'in orijinal dizisi Terapist'te Özlem karakterini canlandırdı.

Asya'nın partneri Burak Yörük kimdir?

Erman Burak Yörük, 26 Mayıs 1995, İstanbul doğumludur. Aşk Mantık İntikam dizisinde Barış karakterini canlandıran Burak Yörük, 4N1K sinema filmleri ve aynı adlı dizi film projesi ile tanınmıştır. Genç oyuncu 1.92 m boyunda ve 27 yaşındadır.