Destan 21.Bölümde Neler Yaşandı? Destanda Bu Hafta Neler Oldu?

Destan 21.Bölümde Neler Yaşandı? Destanda Bu Hafta Neler Oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çok küçük yaşta iken birbirinden ayrılmak zorunda kalan abla kardeş Akkız’ı yok etmek için tekrar bir araya gelir. Yaptığı zeki plan ile Alaca Hatun’u Akkız’ın yanına sokmyı başaran Ulu Ece’nin bundan sonraki planı ne olacaktır? Akkız, Alaca’nın annesi olmadığını öğrenecek mi?

Çolpan ve Balamir’in son hamlesi Alpagu han’ı tahtından indirecek mi?

Şavaş kararı veren Alpagu Han ordudaki savaşçıların iaşelerini tedarik etmesi için görev verdiği Kaya Yabgu’dan gelen kötü haberle zorda kalır. Gök Orda’da tahılın ve yiyeceğin tükendiğini öğrenen Alpagu Han’ın bu duruma karşı yapacağı hamlesi ne olacak? Planları tam da bekledikleri gibi ilerleyen Çolpan ve Balamir’in bir diğer hedefi nedir?

Mei Jin’in elinde bulunan büyük koz ne?

Dağ baskınını yapan ve Batuga’yı ortadan kaldırmaya çalışan aldakçıbaşının canını bağışlayan Mei Jin, her şeyi aldakçıbaşına itiraf ettirip hem Çin’e atılan iftirayı bertaraf etmek, hem de Ulu Ece ve Kaya’yı ölümle baş başa bırakmak istemektedir. Elinde büyük koz bulunan Mei Jin bu planında başarılı olabilecek mi?

Kardeş kavgası

Tutkun’un Ulu Ece ve Kaya tarafından canına kıyıldığına emin olan Temur, Kaya’yı pusuya düşürerek alt eder. Köşeye iyice sıkışan Kaya her şeyi tek tek itiraf edecek midir?

Bakmadan Geçme