Gönül Dağı 62. Bölüm 2. Fragman İzle Ramazan Asuman'a Ne Diyecek?

TRT'nin en çok sevilen ve her hafta izleme rekorları kıran Gönül Dağı dizisi yine bomba gibi bölümle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Ramazan ve Asuman Nişanlanıyor

Dizinin en başından beri aşkları ile Gönül Dağı hayranlarının yakından takip ettiği Ramazan ve Asuman geçtiğimiz bölümde yüzük takmışlardı. 62. Bölümde Ramazan ve Asuman'ın nişanları yapılacak. 

Ramazan Asuman'a Nasıl Tepki Verecek? 

Sevgilisi Ramazan'ın yazdığı Ramot'u bastıracak bir yayın evi bulamayınca para vererek kitabı bastırma kararı alan Asuman bu yaptığını Ramazan'dan gizlemişti. yeni bölümde Ramazan eve gelen bir evrakla Asuman'ın Ramot'u bastırmak için yayın evine para ödediğini görünce Asuman'a nasıl tepki verecek. 

Gönül Dağı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Hayallerinin peşinden koşan ve devamlı engellerler boğuşan fakat bir türlü vazgeçmeyen 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Anadolu’nun eşsiz güzellikleriyle dolu Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor.

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Yazar Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış, Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanmıştır. Sloganı "Bozkırda bir Anadolu masalı" olarak dizinin afişinde yayınlandı.

Dizi, "Gedelli" adındaki bir kasabada yaşayan üç tane amca oğlunun, yani üç kuzenin hikâyesini anlatmaktadır. Çocukluk yıllarından beri bir şeyleri icat etme, teknolojik araçlarla uğraşıp tamir etme gibi küçük çapta mucitlikler yapan bu üç kuzen, büyüdüklerinde de icatlar yapmaya devam ediyorlar ve farklı bir kanat yapısıyla bir uçak geliştiriyorlar.

Bir yandan kuzenlerin mucitlik aşkı ve üretme kabiliyeti, diğer yandan kasabada gerçekleşen komik olaylar ve aşk ilişkileri, diziyi eğlenceli kılmaktadır.

Dizinin her bölümünde, dizideki karakterlerden birisinin anlatımı sahneye yansıtılmaktadır. Karakter kendini tanıtır, hayatına değinir, yaşadığı zorlukları anlatır ve bu övgü dolu sözlerle diziye giriş yapılır. Bölümün final kısmında da tekrar ortaya çıkar ve birkaç kısa sözden sonra bölüm sona erer.

İŞTE GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİ OYUNCU KADROSU


Taner Kaya (Berk Atan): Kasabada türlü türlü icatlar yapan zeki, akıllı, bilgili ve hayalperest bir gençtir.

Dilek Akgün Kaya (Gülsim Ali): Taner'in çocukluk âşkıdır. Jeoloji mühendisidir.

Zahide Kaya Arslan (Ecem Özkaya): Taner'in ablasıdır. Sefer'in karısıdır.

Sefer Arslan (Ferdi Sancar): Kasabanın namuslu, dürüst, iyi kalpli bir bireyidir. Zahide'nin kocasıdır.

Ramazan Kaya (Cihat Süvarioğlu): Taner ve Veysel'in amca oğludur. Komik ve enerjiktir.

Veysel Kaya (Semih Ertürk): Ramazan ve Taner'in amca oğludur. Kolayca sinirlenir.

Cemile Kaya (Nazlı Pınar Kaya): Veysel'in karısıdır. Sevimli ve eğlenceli birisidir.

Bakmadan Geçme