DOLAR

32.32

EURO

35.06

ALTIN

2293.216

BIST 100

8863.66

Muhabir

Terzi Dizisi Ne Zaman Yayınlanmaya Başlayacak? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Eklenme: 26.04.2022 22:41

Terzi Dizisi Ne Zaman Yayınlanmaya Başlayacak? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

2022 yılının ilk günlerinde fragmanı yayınlanan ve TV8'de yayınlanması beklenen dizi bir türlü yayına başlayamamıştı. Dizi severlerin yakından takip ettiği Terzi Dizisi ile alakalı yeni bilgiler gelmeye başladı. 

Terzi dizisinin şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmadı. Önce kanalı değişti, sonra başrol oyuncusu Alina Boz projeden ayrıldı, ardından yeni başrol oyuncusu Esra Bilgiç de diziden ayrıldığını duyurdu. Sonra dizinin adı değişti. Ancak nihayet Terzi dizisinde sular duruldu.

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’ün paylaştığı Terzi dizisinin çekimleri İstanbul’da son hız sürüyor. Dizinin son çekimleri Kadıköy’deki Yoğurtçu Parkı’nda gerçekleştirildi. Çekimler sebebiyle Yoğurtçu Parkı’nı büyük bir kalabalık ve karavanlar doldurdu.

ÇAĞATAY ULUSOSY KİMDİR? 

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 İstanbul doğumludur. Anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni kökenli bir ailede doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama SistemleriBölümünde tamamlamış ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon boyunca 67 bölüm olarak yayınlandı. Dizi yayınlandığı dönemde oldukça başarılı olmuştur.

Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de rol aldı. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı. Film, 1.195.129 kişilik gişe yapmıştır.

Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi yeni sezonda ''Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu'' adıyla sezona ekibe yeni dâhil olan oyuncularla başlamıştır. Birkaç bölüm devam eden gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece ''Emir'in Yolu'' adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir. Toplam 13 bölüm sürmüştür.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Önce TV8’de yayınlanması beklenen Süslü Korkuluk dizisi, tanıtımları dönmesine karşın anlaşmazlık yaşanınca Netflix’e geçti. Alina Boz ile Çağatay Ulusoy’un partner olması bekleniyordu. Boz, projeden ayrıldı. Yerine Esra Bilgiç’e teklif gitti. Ancak sonradan Esra Bilgiç’in anlaşma şartlarını beğenmediği ve teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde dizinin isminin de değiştiği öğrenildi. Buna göre Terzi olarak değiştirildi Süslü Korkuluk dizisinin adı. Çağatay Ulusoy ile başrolde oynayacak isim de nihayet belli oldu. Alina Boz ve Esra Bilgiç kadar popüler bir isim olmasa da oyunculuğu ile dikkat çeken Şifanur Gül, Terzi’nin kadın başrolü oldu.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini de Cem Karcı’nın üstlendiği Terzi dizisi Netflix’te üç sezonun garantisini aldı, anlaşmayı imzaladı. Netflix için çok sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Terzi üç sezon bir kerede çekilecek.