27 Mayıs Perşembe Türkan Hanım'ın Konağı 182.Bölüm İzle

Metehan, gece yarısı çalan ofis zili ile irkilmiştir. Delikten bakar. Gelenler Selami ve Hakan’dır. Elleri, kolları doludur. Nurhayat’ın içi Metehan’ın yalnız kalmasına elvermemiştir ve Hakan ile Selami’yi ofise yollamıştır. Rabia’yı uyku tutmaz. Mete inat, Ömer ondan inat bu Gültepeli mevzusu nasıl sonuçlanacak endişesi taşır. Ofiste ise keyifler yerindedir.

Sabah, Atiye ve Buse ofise gelince şoke olurlar. Selami’nin horlamasını işitince Atiye “ya Allah bismillah” der ve topuklu ayakkabısını çıkarıp içeriye öyle dalar.

Ama o da ne? Bekleme salonunda manzara çok fenadır. Hakan bir koltuktadır. Selami ve Mete birbirinin omzunda, ayakkabılar saçılmış etrafa. Atiye, delirir. Konakta ise Ömer ve Nurhayat’ın Zehra ile birlikte doku uyumu için hastaneye gidecek olmasının heyecanı vardır. İdil ise İlker Hoca ile buluşmaya gidecek olmanın heyecanını yaşar. Gültepeli ilk iş gününde konaktadır.

Mete, konağa döndüğünde Gültepeli arasındaki gerilim sürer. Türkan Hanım duruma müdahale eder.

Akşama doğru Zehra, Ömer, Nurhayat, Nisa konağa gelmiştir. Seda, Hakan ve Ercan merak içinde çardakta onları karşılar. Ömer’in ne yazık ki bazı değerleri iyi çıkmamıştır. Nurhayat’ın ise kan grubundan dolayı Defne’ye organ bağışı yapması mümkün değildir.

Ercan ve Seda kötü olur.

Defne için süre gitgide azalıyordur. O sırada Zehra’nın telefonu çalar. Hastaneden arıyorlardır. Nisa’nın kan grubu tutmuş ve doku örneği vermesi için hiçbir engeli olmadığı anlaşılmıştır. Büyük ihtimalle doku uyumu gerçekleşecek gibidir. Bu haber karşısında Hakan afallar. Nisa’da mı gönüllü bağışçı olmak istemiştir?

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Bir Önceki Bölüm...

Bakmadan Geçme