Arka Sokaklar dizisinin kaldırılmasını istediler Kanal D'ye tepki yağıyor

Arka Sokaklar dizisinin kaldırılmasını istediler Kanal D'ye tepki yağıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekranların rekortmen dizisi Arka Sokaklar 596. Bölüm ile yine geceye damgasını vurdu.

Tam 16 sezon boyunca severek takip edilen Arka Sokaklar dizisi 596. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyircinin karşısına çıktı.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Oya Akar gibi isimlerin başrolünde rol aldığı Arka Sokaklar 596. Bölümdeki bir sahneden sonra dizinin hayranları ayağa kalkmış durumda.

Peki ama Arka Sokaklar 596. Bölümde neler oldu?

Seri katil Ziya’nın Adli Tıp araştırması tamamlanmıştır. Jale ve Melike’yi öldürenin Ziya olduğu kesinleşmiştir.

Rıza baba ekibine Ziya’yı yakalamak için operasyon emri verir. Bu sırada Ziya’da boş durmaz ve ekibin kadın üyelerinin peşine düşer ve Ezgi’yi kaçırır.

Mesut, Hüsnü, Selin ve Esra, Gazi’nin Yeri'nde oturmaktadır. Yan masalarında bulunan hamile kadının sancıları başlar. Kadın ve eşi, Polis eşliğinde hastaneye yetiştirilir. Henüz doğum zamanı gelmemiştir ve kadın hamile olduğu için aşı yaptırmak istemez.

Ezgi, Cemal ve Arda, Anaokulu bahçesinde veliler arasında çıkan tartışmaya ve hamam önünde çıkan kavgaya müdahale eder.

Olayların sebebi aşı yaptırmayan kişilerin okul ve hamama girmek istemesidir.

Aslı’nın kardeşi Burak uyuşturucu satın alırken bir kavga çıkar. Ekip ihbar üzerine olay yerine gelir, Burak ve arkadaşları gözaltına alınır. Aslı kardeşinin bu olaylara karışması nedeniyle zor durumda kalır.

Ferhat’ın elinden kurtarılan Memo evine, ailesine dönmüştür. Engin ve Başak Memo’ya kavuştukları için mutludur; fakat, bu mutluluk ne kadar sürecek?

Arka Sokaklar 596. Bölüm full izle – Arka Sokaklar 597. Bölüm fragmanı

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde bu gelişmeler yaşanırken yayınlanan bir sahne ise ekran başındakilerin büyük tepkisini çekti.

Arka Sokaklar 596. Bölümündeki aşı sahnesinin ardından dizinin hayranları sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Sevilen dizi Arka Sokaklar’da koronavirüse karşı aşılama mesajı verilmek istendi ancak ekranlara gelen sahne büyük tepkiye neden oldu.

Aşı sahnesi seyirciyi çileden çıkardı!

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterinin, "Bu acılar bitsin istiyorsak yapılacak şey belli. Milyarlarca insanının yaptığı gibi gidip aşımızı olacağız. Olmayanlarla da tıpkı virüsle mücadele eder gibi mücadele edeceğiz." sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Twitter’da gündem oldu

Dizinin yayından kaldırılması için kısa sürede binlerce tweet atılırken bazı kullanıcılar da dizinin halkı kin ve düşmanlığa ittiğini savundu.

Dizinin yayınlandığı kanal olan Kanal D ise Twitter Türkiye gündeminde ilk sıraya oturdu.

Bakmadan Geçme