DOLAR

32.36

EURO

34.92

ALTIN

2324.401

BIST 100

9084

Muhabir

Türkan Hanım'ın Konağı 158. Bölüm İzle 21 Nisan Çarşamba

Eklenme: 21.04.2021 11:54

Türkan Hanım'ın Konağı 158. Bölüm İzle 21 Nisan Çarşamba

Zehra, Ömer’i ağlatan meselenin ne olduğunu öğrenmiştir. Öğrendiklerini Metehan ve Nurhayat ile paylaşır. Ömer’i Orhan aramıştır. Adana’da büyüdüğü yurtta oyun abisi olarak işe girmiştir. Ömer, Rıfat ve Havva’ya, Rıfat’ı dolandıran adamlar hakkında bilgi verir. Rıfat’ın yanında gözüken kadının ise kim olduğu ortaya çıkmıştır. Dolandırıcı adamlar yüzünden eşi kahrından hastalanıp ölen mağdur bir kadındır. Havva, kadının günahını aldığı için çok üzgündür ve Ömer’den kadını görmeye birlikte gitmeyi ister. Günahını aldığı için kadın ile helalleşmek ister.

Türkan Hanım, Batuhan ve Ayça’ya 23 Nisan ile ilgili anlatılarda bulunur.Atatürk’ün, Bursa nutkundan bahseder.

Zehra, Metehan ve Nurhayat, Orhan’ın aradığını Gökçe’ye söyleyip söylememe tartışması yaparken, Ömer Gökçe’ye Orhan’ın aradığını anlatır. Ertesi gün Hakan, Havva ve Rıfat’ı ofise bırakır. O sırada da Nisa ile karşı karşıya gelir. Nisa’dan terapi için randevu almaya çalışır. Fakat başarılı olamaz.

Rüzgar ve Ali’nin ofise gelişi herkesi çok mutlu eder. Rüzgar, 23 Nisan için yardım ister. Çocuk onkolojisinde birlikte tedavi olduğu minik arkadaşlarına bir hazırlık yapmak istiyordur. Günün sonunda Nisa, Kayhan ile terapi yapar. Kayhan iyi değildir. Nisa’ya kaybetmekten korktuğunu anlatır. Çünkü galiba ilk kez birini tutku ile değil dingin duygular ile sevmeye başlamıştır. Sevdiği kızın adı da Gökçe’dir.

Türkan Hanım'ın Konağı 158.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Bir Önceki Bölüm...

Havva’nın kocası Rıfat oldukça mahcuptur. Havva’nın kendisini tamamen terk etmesinden korkuyordur. Ancak Havva, Rıfat’ın kendini aldatmadığını öğrendiği için Rıfat’a karşı yumuşamıştır. Peki ama Rıfat’ın yanında sürekli görünen kadın kimdir? Hakan’ı yemeden içmeden kesen şey aşktır artık orası bellidir de ama kime aşık olmuştur. Yoksa Nisa’mı? Ya bu aşk karşılıksızsa? Batuhan’ın ise keyfi yerindedir. Çünkü Ayça bir hafta boyunca onlarda kalacaktır. 23 Nisan için birlikte hazırlık yapacaklardır. Ömer’in aklı ise Kaan’dadır.

Kaan yoksa kendini Orhan yerine mi koymaya çalışıyordur? Ömer, Kaan’a hesap sormak için Kaan ile buluşur. Kaan’ın aniden çocuklaşması Ömer’i de derinden etkiler. Zehra’nın arkadaşı, Rüzgar’ın babası Ali, Zehra’yı aramıştır.

Birlikte ofise ziyarete geleceklerdir. Kaan ise Can olarak konağın çok yakınında bir ev tutmuştur. Gökçe’den yerleşme sürecinde yardım ister. Zehra, Ömer’i odasında hüngür hüngür ağlarken yakalar. Panik olur. Ömer’i ağlatan şey nedir?