DOLAR

32.3

EURO

34.94

ALTIN

2324.798

BIST 100

8863.66

Muhabir

Gönül Dağı 27.Bölüm Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Eklenme: 08.05.2021 21:11

Gönül Dağı 27.Bölüm Son Bölüm Tek Parça Full İzle

“Zahide’nin velayet değiştirme davasının mahkeme zamanı gelmiştir. Sefer’in sabıka meselesini çözmeleri gerekmektedir. Devreye Taner ve amcaoğulları girer. Mahkeme günü bütün kasaba Sefer’in arkasında birleşir. Hakimin kararı ne olacaktır? Ali’nin Gönül Dağı’ndan ani gelişiyle birlikte Gülsüm ikileme düşmüştür. Gülsüm ve Ali geçmişin hesaplaşmasını yaşarlar.

Gülsüm, Ali’yi adalete teslim edecek midir? Öte yandan Dilek, babasının masum olduğuna inanmaktadır, bunu ispat edebilmek için Ciritçi Abdullah’la birlikte Gönül Dağı’na doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculuğun sonunda Dilek’i nasıl bir sürpriz beklemektedir? Dişçi Musa, Fadime ve Veysel; Pembe’nin miras hakkını alabilmek için Fadime’nin ölmüş kocasının köyüne giderler. Dişçi Musa bu sorunu çözebilecek midir?..”

GÖNÜL DAĞI 27.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dilek sonunda Gönül Dağı’nda babasıyla görüşür. Bu görüşmeyle babasının yaşadığı yeri öğrenen Dilek, annesini de oraya götürmek ister. Gülsüm öğretmen yıllar sonra, öldü bildiği kocasını görmeye gidecek midir? Mahkemenin atadığı heyet, çocukların yaşam alanlarını incelemek ve çocuklarla görüşmek için Zahide’nin evine gelecektir. Taner ve amca oğulları duruma el atar ve heyet gelene kadar çocukların yaşam alanlarını baştan aşağı düzenlerler. Öte tarafta sabıka kaydı haberiyle sarsılan Zahide ve Sefer bir çözüm arayışındadır. Sefer’in yıllar önce genç bir çocuğun geleceğini kurtarmak için işlediği bir suçu üstlenmiş olması velayet davasının seyrini değiştirmiştir. Sefer’in alacağı karar ne olacaktır?