Ulaş Tuna Aslantepe kimdir? Barbaroslar'daki Hızır Reis Ulaş Tuna Aslantepe kaç yaşında ve nereli? Hangi dizilerde oynadı?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu Ulaş Tuna Aslantepe, Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi ile son zamanların en çok merak edilen isimleri arasına girdi. Peki, Ulaş Tuna Aslantepe kimdir? Barbaroslar’daki Hızır Reis Ulaş Tuna Aslantepe kaç yaşında ve nereli? İşte genç oyuncu hakkında merak edilen soruların yanıtları…

ULAŞ TUNA ASLANTEPE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

5 Mayıs 1988'de İzmit'te dünyaya gelen Ulaş Tuna Aslantepe ilk ve orta öğrenimini doğduğu şehirde tamamladı. Lise öğrenimini ise yatılı olarak İstanbul Lisesi’nden aldı.

Yükseköğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yapan Ulaş Tuna Aslantepe, 2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yaptı.

Sonrasında televizyon ve tiyatro projelerinde yer almaya başlayan yakışıklı oyuncu, "Karadayı" dizisinde "Orhan", "Rüya" adlı dizide "Alaz", "Analar ve Anneler" dizisinde "Mustafa", "Sen Anlat Karadeniz" dizisinde de "Tahir" karakterini canlandırdı.

Ulaş Tuna Aslantepe aynı zamanda Emre Yeksan'ın yönettiği "Körfez" filminde "Selim" karakterini canlandırdı. Bununla birlikte, "Zayiat", "Üniversiteli", "Balık Havuzu" ile "Meşakkat ve Karısı" adlı kısa filmlerde de rol aldı.

ULAŞ TUNA ASTEPE’NİN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Üniversiteli (kısa film) – 2010

Bayrak (tiyatro oyunu) – 2011

Cam Yapraklar (tiyatro oyunu) – 2012

Karadayı (dizi) – 2012

Babamın Cesetleri (tiyatro oyunu) – 2013

Meşakkat ve Karısı (kısa film) – 2013

Zayiat (kısa film) – 2013

Analar ve Anneler (dizi) – 2015

Balık Havuzu (kısa film) – 2015

Körfez (sinema filmi) – 2016

Rüya (dizi) – 2017

Sen Anlat Karadeniz (dizi) – 2018

Bakmadan Geçme