DOLAR

32.31

EURO

35.03

ALTIN

2309.212

BIST 100

8863.66

Muhabir

Türkan Hanım'ın Konağı 173.Bölüm İzle 12 Mayıs Çarşamba

Eklenme: 12.05.2021 09:24

Türkan Hanım'ın Konağı 173.Bölüm İzle 12 Mayıs Çarşamba

Konakta büyük bir telaş vardır. Nerdeyse daha gün yeni doğarken Rabia, Metehan’ın başında onu uyandırmaya çalışır. Çünkü yarın arifedir. Bayram temizliği bugünden başlayacaktır. İyi ama bayramda hep birlikte Malatya’ya gidilmeyecek midir? Evi kime temizleyeceklerdir! Tüller yıkanacaktır. Hem de Meltem Açıkel’in verdiği tarifle…

İdil’in ise başında kelebekler uçuşuyordur. İdil’in bu değişik hallerini Nurhayat da fark eder. Bahar bir hoş gelmiştir konağa.

Nisa, Kaan’ı görmeye hazırlanıyordur. Ömer, Buse’den Nisa’ya eşlik etmesini ister. Metehan ve Hakan harıl harıl temizlik yapıyordur. İdil’in değişik hallerini fark eden Nurhayat duramaz. İdil, aşka yeminli olduğunu söyleyince Nurhayat kızar.

Oysa İdil, âşık oluyordur ve geçmişte yaşadığı evlilik yüzünden şimdi âşık olmaktan çok korkuyordur. Rabia ve Gökçe işleri hafifletip bayram alışverişine çıkacaktır. Daha Malatya’daki akrabalara hediyeler alınacaktır.

Kaan ziyareti Nisa’yı şaşırtmamıştır. Şimdi, emindir Kaan aslında son zamanlarda Kayhan değil Kaan olarak gelmiştir terapilere. O yüzden bir an önce hastanede tedavisinin sürmesi gerekiyordur…

Zehra ise, Nisa ve Buse’yi Malatya gezisi için ikna etmeye çalışır.

Türkan Hanım'ın Konağı 173.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Bir Önceki Bölüm...