Erdoğan 2028 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerindeki Hedefini Açıkladı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van 8. Olağan İl Kongresi'nde 'Bizim hedefimiz partimizin oy oranını yüzde 50'nin altına düşürmemektir.' dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van 8. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.
“BİZİM HEDEFİMİZ PARTİMİZİN OY ORANINI YÜZDE 50'NİN ALTINA DÜŞÜRMEMEK”
Bizim hedefimiz partimizin oy oranını yüzde 50'nin altına düşürmemektir. Ham hayallerin değil, büyük hedeflerin peşindeyiz. Seçimlerde ipi göğüslemektir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 85 milyonun gönlüne girmektir. Bu hedeflerin uzağında kalan her neticenin muhasebesini cesaretle yapmak boynumuzun borcudur. Kongrelerimize yalnızca vitrin değişimi olarak bakmıyoruz. Enerji ve heyecan yükleme vesilesi olarak da görüyoruz. Hedefimiz şöyledir; İnşallah 2028'deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yüzde 50'nin çok çok üzerinde bir oyla kazanacağız.
Bakmadan Geçme





