• Haberler
  • Magazin
  • Cansu Dere, gözaltına alınan menajer Ayşe Barım'ın şirketiyle yollarını ayırdı

Cansu Dere, gözaltına alınan menajer Ayşe Barım'ın şirketiyle yollarını ayırdı

Ayşe Barım'ın menajerliğini yaptığı Cansu Dere'nin ID İletişim ile yollarını ayırdığı ve başka bir menajerle anlaştığı öne sürüldü.

ID İletişim’in kurucusu ve ünlü menajer Ayşe Barım, Gezi Direnişi’nin planlayıcılarından olduğu ve "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek" suçlamasıyla tutuklandı. Barım’a yönelik alınan karar, sanat ve medya dünyasında geniş yankı uyandırırken, sektördeki pek çok isim sosyal medya hesaplarından destek mesajları yayımladı.

Öte yandan, Barım’ın menajerliğini üstlendiği ünlü oyuncu Cansu Dere’nin, ID İletişim ile yollarını ayırarak başka bir menajerle anlaşma sağladığı iddia edildi. Barım’ın tutuklanmasının ardından, sektörde oluşan belirsizlik nedeniyle bazı oyuncuların yeni menajer arayışına girdiği konuşuluyor.

Bakmadan Geçme