Bakan Yerlikaya: İki servis sürücüsü yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Esenyurt'ta tehlikeli şekilde araç kullanarak çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın canlarını tehlikeye atan iki okul servisi sürücüsü O. S. ve M.E.T. yakalanmıştır. Her iki sürücü hakkında adli işlem başlatılmıştır. Ayrıca Toplam 44.232 TL idari para cezası uygulanmıştır.' açıklamasında bulundu.
İstanbul TEM Otoyolu'nda dün, Edirne istikametine ilerleyen iki servis minibüsünün sürücüleri, şerit değiştirerek birbirlerinin önüne direksiyon kırmıştı.
“İKİSİ DE YAKALANDI CEZA UYGULANDI”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Esenyurt’ta tehlikeli şekilde araç kullanarak çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın canlarını tehlikeye atan iki okul servisi sürücüsü O. S. ve M.E.T. yakalanmıştır. Her iki sürücü hakkında adli işlem başlatılmıştır. Ayrıca; Toplam 44.232 TL idari para cezası uygulanmıştır" dedi.
Çocuklarımızın hayatıyla oynayan hiçbir servis şoförünün trafikte yeri yoktur❗️
Esenyurt’ta tehlikeli şekilde araç kullanarak çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın canlarını tehlikeye atan iki okul servisi sürücüsü O. S. ve M.E.T. Sanal Trafik Devriyelerimizce tespit edilmiş ve… pic.twitter.com/wRtY7cQqSq
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) May 3, 2025
Bakmadan Geçme




