- Haberler
- Gündem
- Ahmet Minguzzi'yi nasıl bıçakladığını arkadaşlarına gülerek anlattırken görüntüleri ortaya çıktı
Ahmet Minguzzi'yi nasıl bıçakladığını arkadaşlarına gülerek anlattırken görüntüleri ortaya çıktı
Ocak ayında Kadıköy'de bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Ahmet Minguzzi'nin katilinin nasıl bıçakladığını arkadaşlarına gülerek anlattığı görüldü.
15 yaşındaki Ahmet Minguzzi, 24 Ocak'ta İstanbul Kadıköy'de kaykay malzemesi almaya gittiği pazarda iki kişinin bıçaklı saldırısına uğramış ve 9 Şubat'ta da hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetmişti.
Cinayete ilişkin yeni görüntüler paylaşıldı.
NASIL BIÇAKLADIĞINI GÜLEREK ANLATMIŞ
Dava dosyasına giren görüntülerde, katil ve suç ortağının olay sonrası Fikirtepe Metrobüs durağına gittiği ve orada arkadaşlarıyla buluştuğu anlar yer alıyor.
Ocak ayında Kadıköy'de bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Ahmet Minguzzi'nin katilinin nasıl bıçakladığını arkadaşlarına gülerek anlattığı görüldü. pic.twitter.com/Rr8eIS8ALg
— Muhabir (@Muhabirhbr) May 6, 2025
Katilin metrobüs durağındaki arkadaşlarına Ahmet Minguzzi'yi nasıl bıçakladığını gülerek anlattığı görülüyor.
İKİSİNİN DE ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR
Arkadaşlarıyla birlikte metrobüse binen katil ve suç ortağı bu görüntülerden kısa bir süre sonra yakalanmıştı.
Her ikisinin de daha önce çok sayıda sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı.
MEZARI TAHRİP EDENLER HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK
Mattia Ahmet'in mezarının tahrip edilmesiyle ilgili de duruşma tarihi belli oldu.
Tutuklu sanık Duran Aydın ilk kez 27 Mayıs'ta hakim karşısına çıkacak.
Mahkeme, Mattia Ahmet'in babası müşteki Andrea Minguzzi hakkında da duruşmaya zorla getirme emri çıkardı.
Bakmadan Geçme





