TFF Başkanlık Seçimlerinde İlk Aday Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz'da yapılacak başkanlık seçimlerinde İlk Adaylığını Servet Yardımcı Açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz'da yapılacak başkanlık seçimlerinde  mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin adaylık konusunda net bir açıklama yapmamasıyla birlikte, başkanlık için ilk adayın kim olduğu Belli Oldu

İLK ADAY BELLİ OLDU

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ilk aday Servet Yardımcı oldu. Bununla birlikte Cemil Kazancı'nın ise TFF Yönetim Kurulu'nda 'Başkanvekili' olarak Yardımcı'nın listesinde yer alabileceği belirtiliyor.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA YÖNETİCİLİK YAPTI

Türk armatör ve spor yöneticisi olan Yardımcı, 26 Aralık 1957'de doğdu. UEFA Yönetim Kurulu üyesi ve eski geçici Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olan Yardımcı, aynı zamanda Çaykur Rizespor'da da yöneticilik yapmıştır.

TFF Başkan Seçimlerinde İlk Aday Belli Oldu

Servet Yardımcı, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri olarak bilinmektedir. Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren ve sektörün önemli isimlerinden biri olan Yardımcı, spor yönetiminde de etkin bir rol oynamaktadır.

ESKİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkan vekili olarak görev yapmasının yanı sıra, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olan Yardımcı'nın ayrıca eski Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekili ve Millî Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı adında bir kardeşi bulunmaktadır.

MUHABİR HABER MERKEZİ