Korhan Berzeg'in Ölümüyle İlgili Flaş Gelişme

Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan kayıp ekonomist Korhan Berzeg'le ilgili 316 gün sonra yeni gelişme yaşandı.

Yazlık eve 4 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti.

Balıkesir Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan 84 yaşındaki Korhan Berzeg'i arama çalışmalarının 316. gününde önemli bir gelişme yaşandı. Yazlık eve yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti.

KEMİK PARÇALARI BULUNMUŞTU

Berzeg'in kayboluşundan 312 gün sonra, 23 Nisan'da saat 13.30 sıralarında Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, mahalleye gelen su ile ilgili inceleme yaptığı sırada Korhan Berzeg'in Armutlu Mahallesi'nde bulunan evinin 3,5 kilometre uzağındaki ormanda dere kenarında Berzeg'e ait kimlik ve kredi kartı, kıyafet ile insana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulmuştu.

Gülay'ın haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilmişti.

Yapılan olay yeri incelemesinde, paça kısımları parçalanmış pantolon cebinde yine parçalanmış kahverengi cüzdan ve içerisinde Korhan Berzeg adına düzenlenmiş 3 farklı bankaya ait kredi kartı, 1 banka kartı, ?parçalanmış halde İstanbul ücretsiz taşıma kartı, İstanbul Mavi kart, yine Korhan Berzeg adına düzenlenmiş sürücü belgesi ve kimlik kartı ile parçalanmış halde 10 TL, 1 adet 100 TL, 1 adet 50 TL, 4 adet 10 TL, 1 araç anahtarı ile muhtelif anahtarlar bulundu.

Cumhuriyet Savcısı ile jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından, kemik parçaları ile kıyafet ve malzemeler incelenmek üzere alındı.

Berzeg'in, köpeği ile birlikte yürüyüş yaptığı yolun üst kısmındaki dere kenarında bulunan pantolon ile malzemelerden bazılarının parçalanıp, yırtılmış olması, hayvan saldırısını güçlendirirken, aynı bölgede kemik parçalarının bulunması ve kafatasının ve iskelet bütünlüğünün bulunmaması, cesedin hayvanlar tarafından parçalanarak dere kenarına getirilmiş olma ihtimalini gündeme getirdi.

kemik parçalarından alınan DNA, Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti.

 

Bakmadan Geçme