• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Belediyelerinde Skandal Bitmiyor, Kayınbiraderi ve Bacanağını Başkan Yardımcısı Olarak Atadı

CHP Belediyelerinde Skandal Bitmiyor, Kayınbiraderi ve Bacanağını Başkan Yardımcısı Olarak Atadı

CHP'li, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun kayınbiraderi Hamza Çam ile bacanağı Mustafa Orman'ı belediye başkan yardımcısı olarak atadığı ortaya çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 mart yerel seçimlerinden zaferle çıkmasının hemen ardından başkanlar görevlerini devralmaya başladı. 

Başkanların koltuklarına oturmasıyla birlikte görev değişiklikleri ve atamalar gündeme geldi. CHP'nin AK Parti'yi en çok eleştirdiği konuların başında "belediyeleri ve kurumları aile şirketi haline getirdiler" yönünde olmuştu.

CHP'li belediye başkanlarının göreve gelir gelmez yakınlarını önemli mevkilerdeki görevlere getirmesi kamuoyunun tepkisine neden oldu.

CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğenini belediye şirketine yönetim kurulu olarak getirmesinin yankıları sürerken, bir skandal atama haberi de Kırşehir'den geldi.

CHP'li, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun kayınbiraderi Hamza Çam ile bacanağı Mustafa Orman'ı belediye başkan yardımcısı olarak atadığı ortaya çıktı. Atamaların ardından Ekicioğlu ve Kırşehir Belediyesi'nden henüz bir açıklama gelmedi.

CHP'li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun kayınbiraderi Hamza Çam ile bacanağı Mustafa Orman'ı belediye başkan yardımcısı olarak atadığı ortaya çıktı.

CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğeni Furkan Bozbey'i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji'ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak atamasının ardından bir skandal atama haberi de Kırşehir'den geldi. CHP'li Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yardımcı olarak akrabalarını seçti.

Bakmadan Geçme